Prodac No Phosphates 200 ml, fosfaatin poistoon


Kuvaus

NO PHOSPHATES: Makea –ja merivesiakvaarioille tarkoitettu erikoishartseista valmistettu suodatinmateriaali, joka absorboi fosfaatteja ja silikaatteja eikä päästä sidottuja aineita takaisin veteen. Makean veden fosfaattiarvon ei tulisi ylittää 0,3mg/l, muutoin levien kasvuun syntyy optimaaliset olosuhteet. Merivedessä on tärkeää, että tämä arvo ei ylitä 0,1mg/l, muutoin se saattaa vaikuttaa kalkin absorboitumiseen organismeilla, joille se on elintärkeää: punalevät, kovat korallit.

Käyttö: Kaada tuote hienosilmäiseen verkkopussiin (mukana pakkauksessa), huuhtele sitä juoksevan veden alla noin 3 minuutin ajan ja sijoita se ulkosuodattimeen, ala-altaaseen, sisäsudattimen koteloon tai muuhun sellaiseen paikkaan missä vesi pääsee virtaamaan sen läpi.

Annostelu: 200 ml tuotetta riittää 800 litraan makeaa vettä ja 400 litraan merivettä; 100 ml riittää 400 litraan makeaa vettä ja 225 litraan merivettä. Tuotteen kesto riippuu vedessä olevien fosfaattien ja silikaattien määrästä. Vaihda tuote kuitenkin 4 kuukauden välein. Mahdollisesta yliannostuksesta ei aiheudu seuraamuksia.