132009
9,90€ / kpl

Uusi akvaario: 2 kapselia 100 vesilitraan veteen ja suodattimeen
Osittainen vedenvaihto: Yksi kapseli 100 vesilitraan suoraan veteen
Suodattimen puhdistus: Yksi kapseli 100 vesilitraan sirotellaan suodattimeen.
Käyttö: Irroita kapselin puolikkaat ja sirottele jauhe veteen tai suodattimeen
tai tiputa kapseli kokonaisena akvaarioon. Yliannostus ei ole vaarallista.

Suosittelemme käynnistämään akvaarion Tetra SafeStart bakteerivalmisteella ja käyttämään lisäksi Tetra Bactozymiä hyvien bakteerien kasvun edesauttamiseksi. 
Tetra Bactozymin kätevä gelatiinikapseli vaikuttaa puhtaasti biologisesti ja se vaikutus on kaksitahoinen. Ensiksi Tetra Bactozym lataa veden entsyymeillä ja edistää siten näkyvien jätteiden hajotusta. Veden kuormitus vähenee, veden laatu paranee - vesi tulee kristallin kirkkaaksi.

Toiseksi Tetra Bactozym sisältää kasveista saatuja kolloideja. Nämä kolloidit peittävät suodatinmateriaalin ja kaikki muut bakteereiden kiinnitysalustaksi sopivat pinnat biokalvolla. Tämä luo ihanteellisen ravintoalustan bakteerikasvustojen kehittymiselle ja lisääntymiselle - nitriitin hajotus akvaariossa tehostuu merkittävästi.

Entsyymitiivisteen ja bakteeriaktivoijan yhteisvaikutuksesta käynnistyy typpiyhdisteiden hajotus olennaisesti nopeammin. Vastaperustettuun akvaarioon voidaan tuoda ensimmäiset kalat jo 24 tunnin kuluttua, kun käytetään Tetra Bactozymiä. Tosin aluksi on syytä hankkia vain muutamia pioneerikaloja, niitä on ruokittava säästeliäästi korkealuokkaisella kuivaruoalla, kuten TetraPro:lla, veden tarpeettoman kuormituksen välttämiseksi.