Shrimp Nature Chitin, kitiinipelletti 30 g


Kuvaus

Shrimp Nature on monipuolinen sukaraputuotteiden tuotesarja. Tuotteista löydät niin ruoat, lisäravinteet kuin vesiarvojen kohentajat; tuotesarja on tarkoitettu sukarapujen hyvinvoinnin ja terveyden optimoijaksi oli kyse sitten kasvusta, kuorenvaihdosta, värityksestä tai yleisestä vitaliteetista. Sarjan on tarkoitus tehdä sukarapujen lisääntymisestä ja niiden kasvattamisesta helpompaa. Tuotteet ovat ammattilaisten käytössä ja ne on alunperinkin suunniteltu sukarapujen kasvattamisen ehdoilla Puolassa.

Chitin eli Kitiini on luonnollinen lisäravinne jonka tarkoitus on vahvistaa sukarapujen kuoria, helpottaa kuorenvaihtoa sekä vahvistaa kuoren värejä.

Sisältö: Krilli, katkarapu, soijajauho, leväkatka, kananmunankuoret, kalsium, montmorilloniitti, riisilese, mehiläisen siitepöly, gluteeni, hiiva, astaksantiini.

Ravintosisältö:

  • Mineraalit 23%
  • Rasvat 4,5%
  • Proteiini 38,5%
  • Kuitu 10,2%
  • Vesi 6,4%


Käyttöohje:

Anna pieni annos 2-3 kertaa viikossa muusta ruoasta erillään esim. pari tuntia ennen tai jälkeen pääruoan. Suositeltava annos sukarapujen määrästä ja altaan koosta riippuen 0,2g – 0,5g. Annostelun voi tehdä vaikka teelusikan varren päällä ellei käytössä ole pientä mittalusikkaa.